Profesionales en Girona(33)

FILTROS

A Touch of Class

Girona

(1 opinión)

Dyco Estyl

Girona

GREEN PVC

Girona

Fichet-Girona

Girona

Distribuciones/JP

Girona

mobikids.es

Girona

Interiors A2

Girona

BIOSSOL SPAIN S,L.

Girona

Decoradores e Interioristas con despacho en Girona. www.brb.cat - - - - L'EQUIP: Som un estudi d'interiorisme que neix a Girona al 2007 de la col·laboració entre: Josep Mª Bosch i Bosch professional amb una llarga i reconeguda trajectòria de més de 40 anys, membre honorífic del CODIC-Gi (Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya – Girona). Mario Ramos i Pérez interiorista col. nº 1151, membre de la junta de govern del CODIC-Gi i amb 15 anys d’experiència en el sector. Josep Mª Bosch de Puig interiorista col. nº 1325, vinculat a l’equip des del seu inici i amb 8 anys d’experiència en l’àmbit del disseny d’interiors. La diferència generacional de l'equip, fa que els projectes que es desenvolupen a l’estudi adquireixin un caràcter especial, on es prioritza la funcionalitat i comoditat dels espais, amb un disseny molt depurat, posant especial atenció als petits detalls, incorporant els materials més innovadors i l’aplicació de les últimes tecnologies. L'ESTUDI: Desenvolupem projectes de característiques molt diverses: d'àmbit empresarial o particular, de gran o petit format, per a qualsevol activitat professional (comerç, oficina, indústria, etc), així com habitatges i disseny de mobiliari, estands, expositors, paisatgisme, entre d'altres. Creem, projectem i decorem espais, sempre en funció de les necessitat del client, amb els conceptes més actuals, integrant elements d'última generació, o adoptant una tendència clàssica o de caire rústic. En base a una reunió inicial, realitzem els estudis d'avantprojecte que ens permetran compartir l'objectiu i preferències del client i poder definir les directrius de treball de l'estudi. Personalitzem cada projecte, realitzant una valoració de l’entorn, els equipaments i l'estil, per tal d'elaborar el concepte definitiu. Duem a terme la direcció tècnica en el desenvolupament del projecte, la coordinació dels diferents industrials en el seguiment dels treballs i l'assessorament professional per acurar els acabats. - - - www.brb.cat

Ver más
brb estudi interiorisme

brb estudi interiorisme

Girona

ARTPLAY

Girona

El Roure Vell

Girona

Fusteria Puigvert

Girona

SEGALIA CERDANYA S.L

Girona

Reforma un piso de
m2 por solo

Selecciona las reformas que quieres incluir en el presupuesto:
Suelo laminado

Desde 29 Eur m2 (9 Eur material + 20 Eur mano de obra) x 60 m2

Pintar paredes
2.280€

Desde 6 Eur/m2 solo pintar (0,5 Eur material + 5,5 Eur mano de obra) y desde 13 Eur/m2 enyesar y pulir las paredes x 120 m2.

Pintar techo

Desde 6 Eur/m2 (0,5 Eur material + 5,5 Eur mano de obra) y desde 13 Eur/m2 enyesar y pulir techo x 60 m2.

Cocina nueva
0€

Cocina pequeña ( m2) completamente instalada y equipada (gama media de electrodomesticos, encimera de Silestone y mobiliario en madera aglomerada con acabado de formica,). * Agua, electricidad, desagües, obra civil (suelos y techos) no incluídos.

Baño nuevo
0€

Un baño. Incluye suelos, paredes e instalaciones (retirando material existente), con ducha, mueble de baño e inodoro.

Total 5.520

Si deseas realizar una reforma integral, añadiendo además toda la instalación eléctrica, puertas y ventanas, armarios empotrados, caldera/ calefacción o climatización, enlucidos, alicatados de cocina, solados de cocina, demoliciones de todo, fontanería, cocina, saneamiento cocina, rodapiés, mamparas, permisos (contenedor, boletín eléctrico, gas...) conviene que vaya un profesional a ver el piso pero calcula mínimo 500 Eur por m2.

Profesionales en Girona

Navega por nuestro directorio especializado. Aquí podrás encontrar tu decorador en Girona y encargarle el diseño de interiores de tu hogar. Hay un gran número de profesionales a tu disposición para todos los proyectos de reformas o decoración de tu hogar. Sólo tienes que indicarles qué es lo que quieres y cuál es tu estilo y ellos se adaptarán a ti, tanto si quieres decoración low cost como si buscas un diseño único y especial.